Selecteer een pagina

Wat ik doe

w

Dialoog

Voor het verbreden en verdiepen van inzichten

Onderzoek doe je om meer te weten te komen over het vraagstuk of de context waaraan je werkt. Ik ben een kwalitatief onderzoeker opgeleid aan de Universiteit van Cambridge, die via interviews, dialogen en observaties verschillende perspectieven verzameld om tot nieuwe inzichten te komen. Ook doe ik actie-onderzoek, waarbij we samen aan de slag gaan om een verandering in te zetten en die tegelijkertijd onderzoeken.

Voorbeelden

Participatie

Voor een korte maar krachtige impuls

Vanuit mijn ervaring met het begeleiden van partnerschappen, co-creatieve processen en bottom-up initiatieven, ken ik de voordelen én de valkuilen van samenwerken met meerdere stakeholders. Als adviseur ben ik een kritische vriend, die je steunt maar ook vragen stelt. Waarom doe je wat je doet, wat zijn je verwachtingen en waar baseer je die op? Samen nemen we een plan of situatie onder de loep en vinden we de beste stappen voorwaarts.

Voorbeelden

Vergroening

Voor experimenten uitvoeren en innovatie waarmaken

Zoek je een onafhankelijk projectleider of procesbegeleider die voor een langere tijd betrokken is? Mijn kracht ligt in het schakelen tussen strategische overleg en hands-on leiding geven, met gelijke aandacht voor zowel het behalen van resultaten als het bouwen van duurzame relaties. Juist in een complex project met meerdere partijen en meerdere doelen, kan een onafhankelijk projectleider een uitkomst zijn.

Voorbeelden

Instagram feed

Meer weten over open sociale innovatie?
Bel me gerust, leuk om je te spreken!

06 10 80 25 12